Privatchaufför – Uddevalla Taxi

Söker du en privatchaufför i Uddevalla? Då är vi rätt företag för dig!

Vårt fokus ligger på att kunna leverera service i hög klass till dig som önskar boka en privatchaufför vid speciella tillfällen. Vi är oerhört flexibla så resan och taxiupplevelsen kan bli precis så som du vill ha den.

Oavsett om du ska åka på ett viktigt möte, besöka en vän, till affären eller om ni är ett kompisgäng som ska på fest så har vi lösningen. Behöver du stanna någonstans på vägen för att uträtta eller hämta något? Inga problem, vi väntar utan stress och kör sedan vidare – när och dit som du önskar.  

Privatchaufför med personlig service

När du bokar en privatchaufför från Uddevalla Taxi får du inte bara själva resan från A till B utan även service och en trevlig upplevelse på vägen.

Givetvis hjälper vi till med att bära matkassar och att lasta i och ur väskor eller annan packning. Har du en tid att passa ser vi till att hålla den och du kommer fram med både bekvämlighet och komfort.

Privatchaufför för en hel dag

Ett uppskattat koncept vi har, det är att du kan boka en privatchaufför för en hel dag. Vill du bara se dig om i Bohuslän, besöka släkten eller uträtta en massa ärenden? Vi har bilen och chauffören så du behöver bara bestämma dig för vart turen ska ta oss.

För den som vill veta mer om vad vi passerar så finns det också möjlighet till att få viss guidning under taxiresan, våra chaufförer besitter en otrolig lokalkännedom runt om i Bohuslän och Västsverige.

Vi utgår från Kampenhof i centrala Uddevalla och vi tar dig dit du vill – oavsett vart i Sverige du önskar att färden ska gå.

Bil till förfogande

Priset för en egen privatchaufför och bil till förfogande är 750 kr per timme. Minimidebitering är 3 timmar (2 250 kr och därefter 750 kr per påbörjad timme)

Välkommen att boka din privata chaufför hos oss på Uddevalla Taxi! Kontakta oss med din förfrågan per telefon eller e-post.

Boka taxi
Snabbanslutning